Sähköurakointi Kuopion seudulla

Omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja muiden kiinteistöjen kaiken kattavat sähköjärjestelmät – Sähköurakointi Kuopion tienoilla yli 20 vuoden kokemuksella Herraselta.

Sähköurakointipalvelumme käsittää kaikki sähköjärjestelmät, joita kotona, kesämökillä tai vaikka liiketilassa tarvitaan. Asennamme järjestelmät valaistukselle, kodinkoneille, lämmitykselle, tietoliikenneverkoille ja automaatioratkaisuille – kaikelle, mille kiinteistössä on tarve ja mahdollisuus.

Laadimme alkuun sähkösuunnitelman kohteesi kartoituksen ja toiveesi pohjalta, tai halutessasi toteutamme urakan valmiin suunnitelman mukaisesti. Takanamme on lukuisia sähköurakoita omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yritystiloihin. 

Kun Sinun kohteeseesi on aika rakentaa aivan uudet sähköt tai tehdä sähköremontti, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Näin sähköurakointi toteutuu

1. Kartoitamme sähköjärjestelmien tarpeen. Huomioimme suunnittelussa rakennuksen käyttötarpeen, karsimme turhat energiaa kuluttavat ratkaisut ja panostamme energiatehokkuuteen.

2. Sähköasennukset aikataulussa. Hyvän suunnitelman pohjalta toteutamme sähköasennukset aikataulun ja muun sopimuksen mukaan. Asennuksista vastaavat kokeneet sähköasentajat, jotka käyttävät laadukkaita materiaaleja.

3. Lopputarkastus. Asennusten lopuksi tarkastamme, että kokonaisuus on toimiva ja tarkoituksenmukainen. Käymme huolella läpi tehdyn työn varmistaen, että virheitä ei ole sattunut.

4. Dokumentointi. Dokumentoimme tehdyt asennustyöt, jotta myöhemmin tehtävät laajennukset ja korjaukset olisi helppo toteuttaa.

Ota yhteyttä »

Sähkötyöt kotitalousvähennyksellä

Kotitalous – ethän unohda kotitalousvähennystä! Erilaiset sähkötyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Haluatko tarjouksen?

Meiltä saat kaikki sähköalan työt. Kysy tarjous urakasta, se kannattaa. Vastaamme mahdollisimman pian.