Savolaista sähköalan osaamista yli 20 vuotta

Sähkötyöt Kuopion seudulla

Sähkötyöt Kuopion tienoolla kokonaisjärjestelmistä aurinkopaneeleihin niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksille. 

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy on Toivalasta käsin toimiva yhtiö, jonka varma ammattitaito on kaikkien asiakasryhmien käytettävissä. Teemme:

Ota yhteyttä »

Parasta sähköalan osaamista

Tämä tarkoittaa, että sähkötyöt tehdään laadukkailla materiaaleilla vuosien saatossa parhaimmiksi testatuilla työtavoilla. Näin saadaan toteutettua turvalliset, kestävästi toteutetut sähköt, jotka palvelevat parhain päin myös kiinteistön käyttäjien tarpeita. 

Kun näihin yhdistää vielä kestävän ja huolellisen työnjäljen, mutkattoman asiakaspalvelun sekä sovitun aikataulun noudattamisen, voivat molemmat osapuolet olla tyytyväisiä. Uskalla vaatia parasta!  

Tutustu ihmeessä sivuillamme tarkemmin työnkuvaamme ja kysy meitä apuun, kun sähköt on saatava huippukuntoon. Takanamme on yli 20 vuotta alan ammattilaisuutta ja lukematon määrä erilaisia kohteita omakotitaloista taloyhtiöihin, mökeistä varastohalleihin. Kurkkaa siis myös referensseihimme

Pyydä tarjous tai kysy ensin lisää, niin kerromme mielellämme palvelujemme mahdollisuuksista juuri sinun kohteessasi! Toiminta-aluettamme on Kuopio lähiseutuineen.

Ota yhteyttä »

Sähkötyöt kotitalousvähennyksellä

Kotitalous – ethän unohda kotitalousvähennystä! Erilaiset sähkötyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa voit lukea Verohallinnon sivuilta.