Aurinkopaneelit Kuopion ja Savonlinnan seudulla

Meiltä sopiva aurinkosähköjärjestelmä juuri sinulle – anna auringon pienentää sähkölaskua ja ympäristön kuormitusta!

Aurinkosähkö on yhä useamman omakotiasukkaan, taloyhtiön ja yrityksen kiinnostuksessa, kun mietitään, miten kiinteistön sähkökustannuksia voitaisiin pienentää. Myös ympäristötietoisuus on kasvattanut mielenkiintoa omavaraista sähköntuottoa ja eritoten aurinkoenergiaa kohtaan.

Koska me sähkötöiden ammattilaisina haluamme paitsi pysyä asiakkaidemme toiveiden myös alan uusimpien tuulien kyydissä, olemme ottaneet palveluvalikoimaamme aurinkopaneelit asennuksineen Kuopion sekä Savonlinnan seudulla. 

Ota yhteyttä »

Tiesitkö tämän aurinkosähköstä?

  • Aurinkosähkö ei vaadi täyttä paistetta, vaan kirkkaus riittää aurinkosähkön syntymiseen. Näin ollen aurinkopaneelit keräävät energiaa silloinkin kun ei paista täydeltä taivaalta. 
  • Kunnossapitokustannukset ovat hyvin pienet, sillä aurinkosähköjärjestelmään ei kuulu kuluvia osia, ja järjestelmän puhdistuksen hoitaa pääosin senkin luonto eli sadevesi.
  • Säästöä syntyy monessa: sähkön ostossa, siirtomaksuissa ja veroissa.
  • Aurinkosähköllä voidaan tuottaa peräti 50 % kuluttamastasi sähköstä!

Kerromme halutessasi lisää, suunnittelemme sinulle sopivan aurinkosähköjärjestelmän sekä asennamme sen paikoilleen. Kysy nyt lisää tai pyydä suoraan tarjous, jos aurinkopaneelit ovat olleet mietinnässä jo tovin tai innostuit ajatuksesta tältä istumalta!

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys sähkötöistä

Kotitalous – ethän unohda kotitalousvähennystä! Erilaiset sähkötyöt  kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Haluatko tarjouksen?

Meiltä saat kaikki sähköalan työt. Kysy tarjous urakasta, se kannattaa. Vastaamme mahdollisimman pian.