Sähköautojen latausasemat Kuopion seudulla

Asennamme, huollamme ja ylläpidämme latauspisteitä niin taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksien piha-alueilla

Suosiotaan yhä enemmän kasvattava sähköautoilu näkyy nyt myös Sähköurakointi Lasse Herrasen palveluissa! Olemme ottaneet sähkötöihimme mukaan sähköautojen latausasemat asennuksineen, huoltoineen ja ylläpitoineen Kuopion alueella – ja asiakkaalle helpolla avaimet käteen -palvelulla!

Tämä tarkoittaa kiinteistösi nykyisen sähköjärjestelmän kartoitusta, jotta voimme selvittää parhaiten kohteeseesi sopivan latausaseman. Kun järjestelmä on valittu, hoidamme kaikki tarvittavat työt, joita asennus vaatii ja latauspiste edellyttää tullakseen käyttövalmiiksi. 

Jos kiinteistölläsi olisi tarvetta sähköauton latauspisteelle, otathan yhteyttä! 

Ota yhteyttä »

Kotilataukseen, taloyhtiön tai yrityksen käyttöön

Latausasema sopii niin kotikäyttöön, taloyhtiön asukkaiden kuin yritysten työntekijöiden tarpeisiin. Järjestelmä on tärkeää valita käyttäjien ja kiinteistön mukaan, jotta asema palvelee käyttäjiään mahdollisimman tehokkaasti sekä edullisesti. 

Me tarjoamme sähköautojen latausasemat erilaisiin tarpeisiin, ja hoidamme myös niiden huolto- sekä ylläpitopalvelut, jotta asemat pysyvät asennuksen jälkeenkin käyttökunnossa!

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys sähkötöistä

Kotitalous – ethän unohda kotitalousvähennystä! Erilaiset sähkötyöt  kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Haluatko tarjouksen?

Meiltä saat kaikki sähköalan työt. Kysy tarjous urakasta, se kannattaa. Vastaamme mahdollisimman pian.