Sähkösuunnittelu Kuopion seudulla

Meiltä esimerkiksi omakotitalosi tai kesäasuntosi sähkösuunnitelma

Puuttuuko rakennussuunnitelmastasi sähkösuunnitelma? Meiltä saat ammattitaitoisen sähkösuunnittelun Kuopion seudulla, jossa perehdymme tulevaan rakennukseesi, ja laadimme siihen mukautuvat sekä käyttötarpeitasi vastaavat sähköjärjestelmät. Ehdotamme mielellämme energiatehokkaita ratkaisuja ja täytämme vaativiakin toiveita.

Huolellisella suunnittelulla varmistetaan sujuva sähköurakointi, kun asennusten aika koittaa. Meiltä urakointi hoituu samalla kertaa suunnitelman kanssa, voit siis hyödyntää kätevän kokonaispalvelumme!

Jos rakennat esimerkiksi omakotitaloa tai kesämökkiä, ota yhteyttä ja pyydä sähkösuunnitelmasta tarjous.

Ota yhteyttä »

Suunnittelussa huomioimme tulevaisuuden tarpeet

Valaistus sisällä ja ulkona, lämmitys, tietoliikenne sekä mahdollinen automaatio toimivat turvallisesti kuten pitääkin, ja pistorasioitakin löytyy riittävästi mahdollistaen viihtyisän ja helpon arjen.

Myös jälkikäteen on mahdollista tehdä yksittäisiä sähköasennustöitä, kuten lisätä pistorasioita tai vetää sähköt vaikka terassille, jos tontille rakennetaan lisää. Parasta toki, että sähkösuunnittelussa huomioitaisiin myös tulevaisuuden rakennusratkaisut, jotta sähkötöihin ei tarvitse ryhtyä mittavammin myöhemmässä vaiheessa. 

Ota yhteyttä »

Kotitalousvähennys sähkötöistä

Kotitalous – ethän unohda kotitalousvähennystä! Erilaiset sähkötyöt  kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoa voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Haluatko tarjouksen?

Meiltä saat kaikki sähköalan työt. Kysy tarjous urakasta, se kannattaa. Vastaamme mahdollisimman pian.