Sähköasennukset Kuopiossa ja Savonlinnassa yksityisille ja yrityksille

Kun sähköasennus on hoidettu huolella, asialla ammattilainen ja käytössä laadukkaat materiaalit, voi työn jälkeen luottaa. Me Sähköurakointi Lasse Herranen Oy:ssä panostamme aina hyvään työnjälkeen, olipa asiakkaana pieni yksityistalous tai suuri teollisuuslaitos. Hallitsemme myös vaativat asennustyöt.

Toimialuettamme ovat Kuopion ja Savonlinnan talousalue.

Sähköasennus remontin aikana

Suunnitteletko kotiin kylpyhuone- tai keittiöremonttia? Tai aiotko ehkä remontoida koko kodin kunnolla? Kysy meiltä silloin tarjous sähköasennuksista. Remontin yhteydessä on kannattavaa laittaa sähköasennukset kuntoon. Vanhoissa rakennuksissa sähköjärjestelmät voivat olla jo ajan vaurioittamia ja siten turvallisuusriski. Nykyaikasilla sähköjärjestelmillä kodista saadaan myös energiatehokas. Sähkösuunnittelulla säästät vuosien aikana sähkön kulutuksessa. Lue lisää.

Sähköistys taloyhtiöille ja yrityksille

Asiakkaitamme ovat myös yritykset ja taloyhtiöt. Taloyhtiöiden sähköasennukset vaativat aikataulu tarkkaa noudattamista, sillä remontin piteneminen vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen. Hallitsemmekin yllättävät tilanteet ja meillä on kokemusta myös haastavista asennuksista. Yrityksiin tehtävissä sähköasennuksissa aikataulutus on myös tärkeää. Kokemusta yrityksellämme on myös esimerkiksi isojen teollisuushallien sähkötöistä. 

Sähköasennus

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy

Savonlinnan alue, Puntalantie 2

57210 SAVONLINNA

0400 700 628 Savonlinna

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy

Kuopion alue, Jännemäenpolku 2

70940 JÄNNEVIRTA

0400 700 628 Kuopio

Haluatko tarjouksen?

Meiltä saat kaikki sähköalan työt. Kysy tarjous urakasta, se kannattaa. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy
Puntalantie 2
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 1956312-9
Puh: 0400 700 628

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.