Sähköasennukset Kuopiossa ja Savonlinnassa yksityisille ja yrityksille

Kun sähköasennus on hoidettu huolella, asialla ammattilainen ja käytössä laadukkaat materiaalit, voi työn jälkeen luottaa. Me Sähköurakointi Lasse Herranen Oy:ssä panostamme aina hyvään työnjälkeen, olipa asiakkaana pieni yksityistalous tai suuri teollisuuslaitos. Hallitsemme myös vaativat asennustyöt.

Toimialuettamme ovat Kuopion ja Savonlinnan talousalue.

Sähköasennus remontin aikana

Suunnitteletko kotiin kylpyhuone- tai keittiöremonttia? Tai aiotko ehkä remontoida koko kodin kunnolla? Kysy meiltä silloin tarjous sähköasennuksista. Remontin yhteydessä on kannattavaa laittaa sähköasennukset kuntoon. Vanhoissa rakennuksissa sähköjärjestelmät voivat olla jo ajan vaurioittamia ja siten turvallisuusriski. Nykyaikasilla sähköjärjestelmillä kodista saadaan myös energiatehokas. Sähkösuunnittelulla säästät vuosien aikana sähkön kulutuksessa. Lue lisää.

Sähköistys taloyhtiöille ja yrityksille

Asiakkaitamme ovat myös yritykset ja taloyhtiöt. Taloyhtiöiden sähköasennukset vaativat aikataulu tarkkaa noudattamista, sillä remontin piteneminen vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen. Hallitsemmekin yllättävät tilanteet ja meillä on kokemusta myös haastavista asennuksista. Yrityksiin tehtävissä sähköasennuksissa aikataulutus on myös tärkeää. Kokemusta yrityksellämme on myös esimerkiksi isojen teollisuushallien sähkötöistä. 

Sähköasennus

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy
Savonlinnan alue, Puntalantie 2
57210
SAVONLINNA
0400 700 628 Savonlinna
Sähköurakointi Lasse Herranen Oy
Kuopion alue, Jännemäenpolku 2
70940 JÄNNEVIRTA

Suosittele meitä