Ilmalämpöpumppu säästää kodin lämmityksessä

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput Savonlinnan ja ympäristökuntien alueella. Ilmalämpöpumppumme edustavat uusinta teknologiaa ja ovat pääasiassa Mitsubishin valmistamia. Meiltä saat myös Panasonicin ilmalämpöpumput asennettuna.

Miksi valita ilmalämpöpumppu?

  • Ilmalämpöpumppu on nopea ja edullinen asentaa.
  • lämpöpumppu tuo säästöjä kodin lämmitykseen.
  • Helppokäyttöinen, pitkäikäinen ja ei vaadi suuria huoltotoimenpiteitä.
  • Yksityiset saavat asennuksesta kotitalousvähennystä.

Lämpöpumppu on tarkan talouden ystävä

Ilmalämpöpumppu tuo energiankulutukseen selvää säästöä. Nopeasti asennettava lämpöpumppu on tehokas kodin lämmittäjä ja viilentäjä. Kun taitava asentaja laittaa ulostuloaukot harkitusti, pienellä tehollakin saadaan lämpö kiertämään tehokkaasti kaikissa kodin huoneissa.

Pumppu tukee kodin varsinaista lämmitysjärjestelmää

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa jokaiseen kotiin riippumatta kodin päälämmitysjärjestelmästä. Älykäs ilmalämpöpumppu voidaan säätää tavoittelemaan tiettyä lämpötilaa, jolloin varsinaisen lämmitysjärjestelmän käydessä suuremmalla teholla, ilmalämpöpumppu vaimentaa toimintansa. Helppokäyttöistä lämpöpumppua voidaan ohjat myös esimerkiksi kaukosäätimellä ja ajastuksella.

Myös toimistoon, mökille, autotalliin - helppohoitoinen

Huoltotoimenpiteet ilmalämpöpumppuun on helppo tehdä. Edullisen osto- ja asennuskustannusten takia lämpöpumppu on suosittu. Yleiset huoltotoimenpiteet voi jokainen tehdä itse, sillä ne käsittävät lähinnä pientä puhtaudenpitoa. 

ilmalämpöpumppu

Sähköurakointi Lasse Herranen Oy
Savonlinnan alue, Puntalantie 2
57210
SAVONLINNA
0400 700 628 Savonlinna
Sähköurakointi Lasse Herranen Oy
Kuopion alue, Jännemäenpolku 2
70940 JÄNNEVIRTA

Suosittele meitä